§Boek Flashdesign: voor wie is dit boek bedoeld?

Flashdesign voor vormgeversHet boek is geschikt voor alle flashdesigners die de basistechnieken van Flash beheersen. U hoeft dan niet veel ervaring te hebben, maar u moet al eens met Flash hebben gewerkt om het meeste uit dit boek te kunnen halen. We gaan in dit boek niet stap voor stap uitleggen hoe alle gereedschappen uit de Toolbox werken en ook leggen we niet alle menuonderdelen uit. Er zijn genoeg flashboeken die dat al doen. We gaan ervan uit dat u met Flash werkt en dat u tegen bepaalde dingen aanloopt, zoals:

Het boek is breed opgezet om zowel de vormgevers die hun teken- en animatietechnieken willen verbeteren van informatie te voorzien als de flashdesigners die een stap verder willen gaan met Flash. Voor deze laatste groep gaan we in op ActionScript, XML en PHP. Veel flashdesigners willen die extra stap zetten om betere flashmovies te kunnen maken en om meer uit Flash te halen.

Het boek is speciaal geschreven voor niet-programmeurs. U hebt dus geen enkele programmeerervaring nodig om het boek te kunnen gebruiken. Stap voor stap leert u de basisprogrammeertechnieken en aan de hand van voorbeelden leert u de mogelijkheden in Flash kennen. U zult zien dat het niet moeilijk is.