Presenteren met Prezi - 5e editie

Presenteren met Prezi - 4e editie Titel: Presenteren met Prezi (5e editie)
Auteur: Hedwyg van Groenendaal
ISBN-13: 978-90-820661-2-8
Uitgever: Via Milia Publishers
Taal: Nederlands 
Prijs: € 27,50

Bestel dit boek

Presenteren met Prezi

Prezi is een innovatieve tool voor het maken en geven van presentaties. Sinds de lancering in 2009 heeft deze nieuwkomer op het gebied van presentatiedesign in hoog tempo de wereld veroverd. Prezi wordt ook wel de PowerPoint-killer genoemd, en dat is niet voor niets. Prezi werkt niet met dia's, maar met een oneindig groot canvas. Dat is voor het publiek overzichtelijker en boeiender en de boodschap blijft beter hangen. Je hebt veel creatieve vrijheid, waardoor Prezi niet alleen ideaal is voor presentaties, maar ook als hulpmiddel bij mindmapping en brainstorms.

Ir. Hedwyg van Groenendaal (1971) was een van de eerste pioniers op Prezi gebied wereldwijd en heeft Prezi in Nederland echt op de kaart gezet. Ze geeft lezingen, ontwikkelt en geeft trainingen en schrijft boeken. Haar bedrijf Via Milia is uitgegroeid tot een kenniscentrum voor het web. Voor alle Prezi-activiteiten richtte ze Prezi University op en de bijbehorende blog van dit boek: www.presenterenmetprezi.nl.


Wil je meer informatie over Prezi University? Of ben je benieuwd naar het aanbod van workshops: bezoek dan de Prezi University website

Presenteren met Prezi

 

BOEK HEDWYG ALS SPREKER