Boek Prezi voor kids: inleiding

Prezi voor Kids Het bijzondere van dit boek is dat het geschreven is door twee schrijvers. Dat komt niet zo vaak voor en lijkt misschien gek, maar het is eigenlijk heel logisch. Hedwyg weet namelijk ontzettend veel over Prezi. Zij is zeg maar de Prezikoningin van ons land. Ze heeft al heel veel boeken geschreven, natuurlijk ook over Prezi. En Ed weet heel veel van mindmappen. Hij is ook de schrijver van Leer mindmappen… voor kids.

Wij samen kwamen erachter dat Prezi en mindmappen heel veel met elkaar te maken hebben. Heel veel dingen die je doet bij mindmappen, die vind je ook terug bij Prezi. Het lijkt haast wel familie van elkaar. Daardoor kwamen we op het idee om samen een boek te schrijven over Prezi. Van Hedwyg leer je in dit boek vooral hoe je met Prezi moet werken. Van Ed leer je waarom Prezi zo goed werkt. Daardoor leer je dingen beter begrijpen. Het hoe en waarom dus.

Dat hebben we samengevoegd tot dit superboek. Behalve dit boek kun je ook gebruikmaken van de website die erbij hoort: www.prezivoorkids.nl. Op deze site kun je heel veel tips, voorbeelden, extra uitleg en leuke weetjes vinden. Een boek én een website samen. Goed hè!

Oeps! Zouden we bijna vergeten dat er nóg iemand is die je in dit boek van alles leert over Prezi. Zijn naam is Segito. Verderop stelt hij zich aan je voor. We hopen dat er door ons boek nog veel meer kinderen (en grote mensen) razend enthousiast worden over Prezi.