Webdesign van concept tot realisatie - 4e editie

Webdesign van concept tot realisatie border=Titel: Webdesign van concept tot realisatie (4e editie)
Auteur: Hedwyg van Groenendaal
ISBN: 978 94 6245 036 3
Uitgever: Academic Service
Januari 2014
Prijs: € 32,95

Bestel dit boek

Bekijk PDF Hoofdstuk
Interview met Hedwyg van Groenendaal in Automatiseringsgids

Leer aan de hand van dit boek hoe u succesvolle websites realiseert

"Superboek! Zodra mensen mij vragen wat is nou een goed boek over webdesign van a t/m z dan noem ik dit boek. Het is juist interessant voor die professionals die de realisatie van een website gelijk vanaf het begin goed willen aanvliegen."
Hans van Goor, Yiore internet & marketing - webdesign & ontwikkeling

"Een must voor webdesigners, developers, usability experts en online marketeers"
Andrew van Tienoven, online spraakmaker

"Dit boek geeft je veel inspiratie, oneliners die je aan het denken zetten en methodes die je ook op andere vlakken verder helpen!"
Ita Pronk, IFRA Creatieve Communicatie

"Een van de beste boeken tijdens de opleiding internetmanagement en webdesign"
Martijn Holtes, Just Connecting bv

"Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor opleidingen webdesign"
Arthur Turksma, Triptic bv

Dit is de vierde editie van het meest succesvolle boek over webdesign. Aan de hand van het unieke Internet Project Plan leert u een website ontwikkelen, realiseren en onderhouden. De vele voorbeelden, praktijktips en bijdragen van diverse experts op het gebied van design en usability maken dit een compleet en onmisbaar boek voor webdesigners.

Het boek is een leidraad voor opdrachtgevers, projectmanagers, webdesigners, webontwikkelaars, webprogrammeurs, tekstschrijvers, studenten, hobbyisten en internetduizendpoten. Alle facetten van het webdesign komen aan bod, van concept tot realisatie.

Hedwyg van GroenendaalHedwyg van Groenendaal (1971) is specialist in webdesign. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van internetprojecten. Hedwyg geeft advies, verzorgt lezingen, ontwikkelt en geeft trainingen, ontwerp, realiseert en programmeert en schrijft boeken op het gebied van internet, webdesign en Prezi. Hedwyg vindt haar passie in het toegankelijk maken van tools en technieken die voor veel mensen moeilijk zijn (of moeilijk lijken).

Bestel dit boek